Haziran Ayı Bülteni 2022

İyilik Paylaştıkça Çoğalsın… Her Kurban Bağışı Koruncuklarımıza Bayram Olsun!

 

Koruncuk Vakfı, temel ihtiyaçları ve eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarını Koruncukköyler’de ortaokuldan üniversiteye kadar bakım ve eğitim desteği veriyor, meslek sahibi bireyler olarak toplumda yer almaları için güçlendiriyor.

Kurban bağışınızı dilerseniz ‘kesimli’ yaparak Koruncuklarımızın 1 yıllık et ihtiyacını karşılayabilir, dilerseniz de istediğiniz miktarda ‘kurban bayram bağışı’ tercihi ile çocuklarımızın eğitim giderlerine katkı sağlayabilirsiniz.

Kurban Bağışı için tıklayınız.

 

Koruncuk Vakfı, 2021-2022 Mezunlarını Törenle Uğurladı!

 

Koruncukköylerde kesintisiz eğitime erişimleri için desteklediğimiz 2021 - 2022 mezunu Koruncuklarımızı sevgi dolu yuvalarından gerçekleştirdiğimiz törenle uğurladık.

Mezun Koruncuklarımızı yeni başlangıçlara uğurladığımız mezuniyet töreninde, Koruncuk Vakfı Mezunlar Temsilcisi Elif K. tüm mezun olacak arkadaşlarını temsil etmek amacıyla duygularını kaleme aldı.

Okumak için tıklayınız.

 

Koruncuk Vakfı, Gün Ortası Programına Konuk Oldu.

 

Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray, Koruncuk Vakfı’nın hikayesini ve Koruncuklarımız için sevgi ve güven dolu “yuva”larını Ekotürk Tv'de yayınlanan Ahu Orakçıoğlu ile Gün Ortası programına anlattı.

Programı izlemek için tıklayınız.

 

Koruncuk Vakfı, Four Seasons Hotel Bosphorus ve Arzu Kaprol Koruncuklarımızın Eğitimi İçin Bir Araya Geldi.

Koruncuk Vakfı ile Four Seasons Hotel Bosphorus, 1 Haziran Çarşamba günü zarif bir öğle yemeği davetine imza attı. Gelirinin tamamının kız öğrencilerin eğitimine aktarıldığı davette ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol, ‘K by Kaprol İlkbahar Yaz Beachwear Koleksiyonu’ ile sezonun sahil modasını özel bir performansla sergiledi. Bu anlamlı davetten elde edilen gelir daha fazla kız çocuğunun hayatında fark yaratmak için kullanılacak.

 

Alkışlar Koruncuklarımıza!

Koruncuklarımız, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okul sporları kapsamında Arnavutköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü masa tenisi alanında ilçe birinciliği, voleybol alanında ilçe ikincisi; Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü masa tenisi alanında ilçe birinciliği, voleybol alanında ilçe üçüncülüğü ödülünü aldılar.

Gurur duyuyoruz!

 

E-Atıklar Dönüşsün Koruncuklarımıza Umut Olsun!

 

“Koruncuk Vakfı ve Group Recycling olarak hayata geçirdiğimiz “Koruncuk’lara Umut Olun” projemiz ile evde, ofiste kullanmadığınız bilgisayar, tablet, monitör, telefon, yazıcı tarayıcı, fotokopi makinası, küçük ev aletleri, kablo ve adaptör tarzı elektronik eski cihazları Group Recycling’e vererek, Koruncuklarımızın umutlarını yeşertebilirsiniz.

E-atıklarınızı Yurtiçi kargo ile 961025364 koduyla Group Recycling'e ücretsiz gönderebilirsiniz.