Kasım Ayı Bülteni 2021

AB Projesi – Odak Grup Toplantısı Çıktıları


Sivil Toplum Destek Programı III kapsamında yürüttüğümüz “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” projemizde ilk uzman eğitimimizi gerçekleştirdik. “Aileye Dönüşte Psikososyal Destek-Temel Beceriler Uygulayıcı Eğitimi”nde, sahada çalışan ruh sağlığı uzmanları ile bir araya geldik. Projemizin ilerleyen döneminde gerçekleşecek kampanyamızın stratejisini oluşturmak, 'Savunuculuk, Strateji ve Eylem Planı“ geliştirmek için çalışıyoruz.

Projemiz hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://koruncuk.org/post/aileyi-destekleyerek-cocugu-guclendiriyoruz_125

 

N Kolay 43. İstanbul Maratonu



7 Kasım 2021’de gerçekleştirilen N Kolay 43. İstanbul Maratonu heyecanını Cheer Zone noktalarında Koruncuklarımız ile birlikte yaşadık. Maraton kapsamında, Koruncuklarımızın üniversite hayalleri için 263 koşucu kampanya açarak 2550 bağışçıya ulaştı. Toplam 585 bin 406 TL bağış toplanarak 195 kız çocuğumuz eğitimine katkı sağlandı.

 

Koruncuk Vakfı ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İş Birliği


Koruncuklarımıza yönelik sosyal sorumluluk projelerinin artırılması amacıyla Koruncuk Vakfı ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü arasında bir iş birliği protokolü imzalandı.

Protokolün imza törenine, Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray ve Genel Müdür Oya Aydınlık ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve Toplumsal Sorumluluk Projeler Koordinatörü Dr. Ozan Uştuk katıldı.

 

Nivea ve Gratis'den Koruncuklara Destek


Yapılan iş birliği doğrultusunda, Nivea ve Gratis Kasım ayı boyunca Gratis’ten yapılan her Nivea ürünü alımıyla Koruncuklarımızın 1 yıllık eğitimine destek oldular.

 

 

Olağan Mütevelliler Genel Kurul Toplantısı


Koruncuk Vakfı olarak, Olağan Mütevelliler Genel Kurul Toplantısı'nı 26 Kasım Cuma günü Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Genel Kurul gündem konularının birlikte değerlendirildiği toplantıda 2022 yılı bütçesi ele alınarak, Vakfın yıl boyunca yürüttüğü çalışmalara destek veren paydaşlara plaketleri takdim edildi.