Mart Ayı Bülteni 2022


Koruncukköy Özel Öğrenci Yurtları Başvuruları Devam Ediyor.



Koruncukköy Özel Kız Öğrenci Yurtları’na 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için son başvuru tarihi 15 Mayıs 2022.

Koruncuk Vakfı olarak sosyo-ekonomik ve coğrafi nedenlerle eğitime erişimi risk altındaki kız çocuklarını, akademik başarı önkoşulu olmaksızın ortaokuldan başlayarak meslek sahibi bireyler olana kadar destekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://koruncuk.org/page/koruncukkoy-ozel-ogrenci-yurdu-basvuru-formu


Artopol Art Gallery’den Koruncuk Vakfı’na Destek!


 

Artopol Galeri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında seçkin bir koleksiyonu; “BEYOND FEMINITY: S/HE FOR ART” adlı sergiyle sanatseverlerle buluşturdu.  Farklı kadın sanatçıların son dönem eserlerinin yer aldığı karma sergide ayrıca erkek sanatçıların kadını odak noktasına koyduğu portreler yer aldı. Sergiden elde edilen gelirin bir bölümü Koruncuk Vakfına bağışlandı.




Hafsanur Sancaktutan’dan Doğum Günü'nü Koruncuklarımıza Bağışladı.




Ünlü dizi oyuncusu ve Koruncuk Gönüllümüz Hafsanur Sancaktutan bu yıl doğum gününü Koruncuklarımızla paylaştı.

Siz de kendi doğum gününüzde hediye kabul etmek yerine bireysel bağış kampanyanızı oluşturabilir, böylece Koruncuklarımızın nitelikli ve kesintisiz eğitime erişimleri için sevdiklerinizi destek olmaya davet edebilirsiniz.

Doğum günü bağışı için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://koruncuk.org/page/dogum-gunu-bagisi




‘Yaratan ve ilham veren Kadınlar’ Betty Mazalto Fotoğraf Sergisi Gerçekleşti.




8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, Koruncuk Vakfı yararına düzenlenen ‘Yaratan ve İlham Veren Kadınlar’ Betty Mazalto Fotoğraf Sergisi, İstinye Park’ta gerçekleşti. Farklı alanlarda başarılı sekiz kadın ile bu yıl 2.’si gerçekleştirilen sergi projesinde, Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray teşekkür konuşması yaptı.

 


Yemek Sepeti’nden Koruncuklarımıza Destek!




Yemek Sepeti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bu Bi’ İhtiyaç” Hareketi ile Koruncuklarımızın yıllık kişisel bakım ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Koruncuk Vakfı’na bağışta bulundu.




Allianz Türkiye Koruncuklarımızı Ziyaret Etti.




Gelecek nesiller için değer yaratma yolculuğunda yıllardır beraber yürüdüğümüz Allianz Türkiye EkibiKoruncuklarımızla tanışmak için Koruncukköy Bolluca’da Koruncuklarımızı ziyarete geldi. Allianz Motto Hareket Programı başta olmak üzere çeşitli projelerle Koruncuk Vakfı’na verdikleri destek için Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray tarafından kendilerine bir teşekkür plaketi sunuldu.