Nisan 2023 E-Bülten


1) #23NisanHediyesi Kampanyamızı Hayata Geçirdik.


# 23NisanHediyesi Kampanyamızı Hayata Geçirdik.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda #23NisanHediyesi kampanyasını gerçekleştirdik. Cedi Osman, Kenan Doğulu, Kalben, Taro Emir, Buray, Ebru Akel, İbrahim Selim, Alp Kırşan, Melek Mosso gibi ünlü isimlerin sosyal medyadan paylaşım destekleriyle Koruncukköylerde barınma- bakım desteği verdiğimiz ve Aile Destek Programı kapsamında ailesi yanında desteklediğimiz kız çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz #23NisanHediyesi kampanyasına destek veren tüm gönüllü ve bağışçılarımıza teşekkür ediyor, birlikte kutladığımız nice bayramlar diliyoruz.

Bağış için: https://bagis.koruncuk.org/23-nisan-hediyesi



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda Deprem Bölgesindeydik!


# 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda Deprem Bölgesindeydik!


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda çocuklarımıza #23NisanHediyesi vermek için deprem bölgesindeydik! Koruncuk Vakfı olarak deprem sonrası eğitim çadırı ve kırtasiye desteğinde bulunduğumuz Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hep birlikte kutlayarak ara tatil sonrası ilk ders zilini karşıladık.

Haber Linki: https://www.instagram.com/p/Cra3VTYNlZZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=




Ramazan Bereketi ‘’İyilik Kolisi’’ ile Paylaştıkça Çoğaldı…


# Ramazan Bereketi ‘’İyilik Kolisi’’ ile Paylaştıkça Çoğaldı…


Paylaşmanın ve dayanışmanın önemini hissettiğimiz Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz ‘’İyilik Kolisi’’ kampanyası ile Ramazan ayı bereketini Koruncuklarımız ve ailelerine ulaştırdık. ‘’İyilik Kolisi’’ kampanyasına destek olan bireysel ve kurumsal bağışçılarımız; hem Koruncukköylerde barınma – bakım desteği verdiğimiz kız çocuklarımız ve ailelerinin, hem de Aile Destek Programı kapsamında ailesi yanında desteklediğimiz kız çocuklarımız ve ailelerinin temel gıda, temizlik ve kişisel bakım ihtiyaçlarına katkı sağladılar.
Ramazan Bayramı bereketini çoğaltan tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.

Kampanya Linki: https://fonzip.com/koruncuk/ramazan-bereketi-cebinizden-tassin



Koruncuk Vakfı Destek Sertifikaları ile Kesintisiz Eğitime Destek Olun!


# Koruncuk Vakfı Destek Sertifikaları ile Kesintisiz Eğitime Destek Olun!


‘’Koruncuk Vakfı Destek Sertifikaları’’ ile deprem bölgelerini önceliklendirerek kız çocuklarının eğitime erişimini desteklemek üzere yaptığımız çalışmalara katkıda bulunabilir, daha çok kız çocuğuna ulaşmamıza destek olabilirsiniz.


Sertifikalarımızı incelemek için linke tıklayın: https://fonzip.com/koruncuk/e-kartlar



Koruncuk İyilik Dükkânı’ndan Yapacağınız Her Alışveriş Koruncuklara Destek Oluyor!


# Koruncuk İyilik Dükkânı’ndan Yapacağınız Her Alışveriş Koruncuklara Destek Oluyor!


Koruncuk İyilik Dükkanı’ndan yapacağınız her alışverişle sevdiklerinizi mutlu ederken, kız çocuklarının eğitime erişmelerine katkı sağlayabilirsiniz.

İyilik Dükkanı için:  https://koruncukiyilikdukkani.org/