Ocak Ayı Bülteni 2022


Kesintisiz Eğitim için Düzenli Bağış


Koruncuklarımızın eğitime kesintisiz olarak erişimleri için düzenli bağış büyük önem taşıyor. Ortaokul ve liseli Koruncuklarımız için oluşturduğumuz düzenli bağış kampanyasına vereceğiniz destekle, kız çocuklarımızın her türlü temel ihtiyacının karşılanmasına, kişisel ve sosyo-kültürel gelişimleri için güçlendirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Düzenli bağış için tıklayınız




Dünya Kadınlar Günü’ne Özel “Koruncuk Koleksiyonu”

Gerçekleştirdiğimiz ürün iş birliği doğrultusunda sosyal fayda girişimi Bi’fazlası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir kampanya ile kutluyor. Koruncuk Vakfı’na özel olarak hazırlanan ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı kız çocuklarımızın eğitimleri için Vakfa aktarılacak.

Bi’fazlası’nın özel olarak hazırladığımız hediye seçeneklerinden tercih ederek siz de Koruncuk Vakfı’na destek olabilirsiniz.

Hediye seçeneklerini görmek için tıklayınız.





Koruncukköy Öğrenci Yurtları Başvuruları Başladı



Koruncukköy Öğrenci Yurtları 2022-2023 eğitim - öğretim yılı başvurularımız açıldı.

Okumak isteyen ancak sosyo-ekonomik nedenlerle eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarını, akademik başarı önkoşulu olmadan ortaokuldan başlayarak meslek sahibi bireyler olana kadar destekliyoruz. Sanat, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlayarak sağlıklı, güçlü, özgüvenli ve üreten yetişkinler olarak toplumda yer almaları için güçlendiriyoruz.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.





Koruncuk Vakfı ve La Lorraine Türkiye İş Birliği




Ekmek, kruvasan, çörek, tuzlu atıştırmalık ve tatlı çeşitleri ile öne çıkan La Lorraine Türkiye, Koruncuk Vakfı yararına düzenlediği bağış kampanyası ile Dünya Kruvasan Günü’nde satın alınan her La Lorraine kruvasanı Koruncuk Vakfı’na bağışladı.




Koruncuk Vakfı ve CP Türkiye İş Birliği




Bu sene de eğitime erişimleri için Koruncukköylerde desteklediğimiz kız çocuklarımızın sağlıklı beslenmeleri için yumurta ve tavuk ihtiyacı CP Türkiye tarafından karşılanıyor.

CP Türkiye, ürünleri ile 2019 yılından bu yana Koruncuk Vakfı’nı destekliyor.


Koruncuk Vakfı ve CP Türkiye İş Birliği