Piller Divan’a, Sütler Çocuklara

Piller Divan’a, Sütler Çocuklara

Koruncuk Vakfı’nın TAP Derneği ile yürüttüğü atık pil projesi 2022 yılında Divan Restoranları’nın desteği ile devam ediyor.

Atık pillerinizi Divan Restoranları’nda yer alan TAP Derneği’ne ait atık pil toplama kutularına bırakarak pilleri güvenli bir şekilde dönüştürürken, aynı zamanda Koruncuk Vakfı tarafından eğitime erişimleri için  desteklenen kız çocuklarına süt desteğinde bulunabilirsiniz.

18 Şubat 2020 Dünya Pil Günü’nde başlatılan kampanya kapsamında 3 kg atık pil, 1 litre süt olarak kız çocuklarının sağlıklı beslenmeleri için Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.

Atık pilleri, İstanbul ve İzmir’deki Divan tesisleri ile farklı konseptlerdeki Divan Restoran ve kafeteryalarda yer alan TAP Derneği atık pil toplama kutularına bırakarak dönüşüme siz de katkıda bulunabilirsiniz.

Kampanyamızın daha çok kişiye erişmesi için Sosyal Medya hesaplarınızdan yapacağınız paylaşımlarda, aşağıdaki etiketleri kullanarak Koruncuklarımıza daha çok süt bağışlanmasına siz de destek olabilirsiniz.

 

#KoruncukVakfı #divanrestoranları #divanpastaneleri #tapdernegi #doganinpilibitmesin #atıkpillerçöpdeğildir #geridönüşüm #pil #süt

 
İstanbul Atık Pil Toplama Noktaları

Brasserie ve Pub
Divan Brasserie Akasya
Divan Brasserie Beyoğlu
Divan Brasserie Bebek
Divan Brasserie Kalamış
Divan Pub Ataşehir
Divan Pub Bodrum
Divan Pub Erenköy

Divan Restoran Birimleri
Pizza Pazzi by Divan
Maromi by Divan – Kalamış
Lotus Bistro by Divan
Sports Café by Divan
Halat by Divan
Suzy’s Café du Levant
Divan Fenerbahçe - Faruk Ilgaz Tesisleri

Divan Restoranları Tarafından İşletilen Kafeteryalar
İstanbul’daki Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Academic Hospital ile Vadistanbul’daki Liv Hospital içinde yer alan Divan Kafeteryaları

 

İzmir Atık Pil Toplama Noktaları

İzmir’de ise atık pilleri, Medicana Hastanesi’nde yer alan kafeteryadaki atık pil toplama kutularına bırakarak kampanyaya katkı sunabilirsiniz.