Temmuz 2023 E-Bülten


Koruncuk Vakfı 2022 Faaliyet Raporu Yayında!


# Koruncuk Vakfı 2022 Faaliyet Raporu Yayında!


https://koruncuk.org/uploads/KORUNCUK_VAKFI-FAALIYET_RAPORU_2022.pdf

Faaliyet Raporumuzu okumak için linke tıklayabilirsiniz: 2022 Faaliyet Raporu



Koruncuklara Tablet Teknolojiyle Güçlü Bir Gelecek!


# Koruncuklara Tablet Teknolojiyle Güçlü Bir Gelecek!


Koruncukköylerde barınma, bakım, eğitim desteği verdiğimiz kız çocuklarımız ve Aile Destek Birimi ile hizmet verdiğimiz bölgelerde ailesi yanında desteklediğimiz kız çocuklarımızın; eğitime erişimini desteklemek amacıyla 'tablet' kampanyamıza, dilediğiniz tutarda bağış yaparak katkıda bulunabilirsiniz.

Kampanyamıza destek olmak için tıklayın



Koruncuk Vakfı olarak depremden etkilenen kız çocuklarının sevgi ve güven ortamında eğitimlerine devam edebilmeleri için yürüttüğümüz çalışmaları, Polat Vakfı iş birliği ile büyütüyoruz.


# Koruncuk Vakfı olarak depremden etkilenen kız çocuklarının sevgi ve güven ortamında eğitimlerine devam edebilmeleri için yürüttüğümüz çalışmaları, Polat Vakfı iş birliği ile büyütüyoruz.


Hatay'ın Defne, İskenderun ve Samandağ ilçelerinde, bölgede depremden etkilenen kız çocuklarının aileleri ile bir araya gelerek Koruncuk Vakfı’nı anlattık ve Koruncuk Vakfı Kız Öğrenci Yurtlarına başvuru süreçleri hakkında bilgilendirmede bulunduk.

Hatay’da oluşturduğu konteyner kentler ile bölgede depremin yaralarının sarılmasına destek olan Polat Vakfı ile gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı iş birliği ve sizlerin de desteğiyle; depremden etkilenen, temel ihtiyaçları ve eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarının sevgi ve güven ortamında büyümelerini desteklemeye devam ediyoruz.

Tüm bu süreçte katkılarıyla yanımızda olan Hatay Valiliği, İlçe Kaymakamlıkları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl ve İlçe Müdürlükleri, Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlükleri, Yerel Belediyeler, Başkent Eğitim Kurumları ve Hasyad’a teşekkür ederiz.

Haber linki: tıklayın



Özel Gün Sertifikalarımızla Koruncuklara Destek Olabilirsiniz!


# Özel Gün Sertifikalarımızla Koruncuklara Destek Olabilirsiniz!


Özel ve mutlu günlerinizde Koruncuk Vakfı sertifikalarından hediye ederek; sevdiklerinizi, çalışanlarınızı ya da müşterilerinizi mutlu ederken, kız çocuklarının eğitime erişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Doğum Günü, Terfi, Yeni Doğan Tebrik gibi pek çok özel gün için hazırlanan sertifika seçeneklerimizi incelemek ve satın almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sertifikalarımızı İncelemek İçin: tıklayın