Temmuz Ayı Bülteni 2022

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Bağış Kampanyaları Başladı!




Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda Koruncuk Vakfı için kulaç atarak “Koruncuklarımızın üniversite hayallerine” destek olabilirsiniz.
Koruncuklarımızın eğitimine destek olmak ve detaylı bilgi için tıklayınız!



Ekstrem Sporcu Şenol Özdemir’i, Koruncuklarımızla Karşıladık.



Koruncuklarımız için Türkiye kıyılarında 23 ili gezerek farkındalık yolculuğuyla bağış kampanyası gerçekleştiren Ekstrem Sporcu Şenol Özdemir’i, Koruncuklarımızla birlikte Anadolu Hisarı’nda karşılamanın heyecanını yaşadık.

Şenol Özdemir’i Ege Denizi ve Akdeniz sahili boyunca devam edecek yolculuğunda desteklemek ve bağışlarınızla Koruncuklarımıza katkıda bulunmak için tıklayınız.



“Tuğla Projesi”ne Destek Veren Koruncuk Dostlarımıza Teşekkürler!


 

Koruncuk Vakfı olarak inşasını tamamladığı Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu’nun yemekhane donanımı için hayata geçirdiğimiz “Tuğla Projesi”ni tamamladık!

“Adın hep duvarımızda olsun!” çağrısıyla bir tuğla sahiplenip, “Tuğla Projesi”ni destekleyen herkese teşekkür ederiz.



Enka Sanat, Koruncuklarımızı Fazıl Say Konserinde Misafir Etti!



Enka Sanat, Koruncuk Vakfı için ayırdığı özel kontenjan ile 2022 yılı boyunca farklı sanat etkinliklerinde Koruncuklarımızı ağırlamaya devam ediyor.

Koruncuklarımız, Enka Sanat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say konserinde, unutulmaz anlar yaşadı.



“Yarınlarına Faydam Koruncuk Kızlarına!”




Sosyal fayda girişimi olan Bi’fazlası ile Koruncuk Vakfı arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında; Koruncuk Vakfı için özel olarak hazırlanan ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı kız çocuklarımızın eğitimleri için Koruncuk Vakfı’na aktarılıyor.

Bi’fazlası’nın özel olarak hazırladığı hediye seçeneklerinden tercih ederek Koruncuklarımızın kesintisiz olarak eğitime erişmeleri, geleceğe umutla ve güvenle bakmaları için siz de destek olabilirsiniz.

Hediye seçeneklerini görmek için tıklayınız.