Şubat Ayı Bülteni 2022


Demet Özdemir’den Koruncuklarımıza Doğum Günü Bağışı



Koruncuk Gönüllümüz Demet Özdemir bu yıl da doğum gününü Koruncuklarımızla paylaştı.

Siz de kendi doğum gününüzde hediye kabul etmek yerine bireysel bağış kampanyanızı oluşturabilir, böylece Koruncuklarımızın nitelikli ve kesintisiz eğitime erişimleri için sevdiklerinizi destek olmaya davet edebilirsiniz.

Doğum günü bağışı için tıklayınız.



Koruncuklarımız İçin Kanosu ile 23 İl Gezecek



Sosyal sorunlara dikkat çekmek üzere kanosu ile dolaşarak kampanyalar düzenleyen Ekstrem Sporcu Şenol Özdemir, Artvin Gürcistan il sınırından başlayarak sahil şeridi boyunca 23 ili gezerek Koruncuk Vakfı yararına bağış toplayacak.

Karadeniz, Marmara Denizi, Ege Denizi ve Akdeniz sahili boyunca devam edecek ve iki etap halinde gerçekleştirilecek yolculuk, kız çocuklarının eğitime erişimi konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor. Mayıs ayında başlayacak proje kapsamında sporcu Şenol Özdemir ve İyilik Paylaş Platformu kurucusu Sertaç Taşdelen 15 Şubat 2022 tarihinde Koruncukköy Bolluca’da kızlarımızla bir araya gelerek ilham verici bir sohbet gerçekleştirdi.



Koruncuklarımız Enka Sanat Ev Sahipliğinde Haldun Dormen İle Buluştu




Enka Sanat, Koruncuk Vakfı için ayırdığı özel kontenjan ile 2022 yılı boyunca farklı sanat etkinliklerinde Koruncuklarımızı ağırlayacak. Etkinlik serisinin ilkinde Koruncuklarımız Mert Öner’in yönettiği ‘Sesin Resmi’ isimli oyunu Enka Sanat’ın konuğu olarak izlediler.

Esra Bezen ve Yağız Can Konyalı’nın rol aldığı oyundan sonra kızlarımız usta sanatçı Haldun Dormen ile sohbet etme fırsatı buldular.




Piller Divan’a Sütler Çocuklara




Koruncuk Vakfı’nın TAP Derneği ile yürüttüğü atık pil projesi bu yıl da Divan Restoranları’nın desteği ile devam ediyor. Atık pillerinizi Divan Restoranlarında TAP Derneği’nin atık pil toplama kutularına bırakarak kampanyamıza destek verebilirsiniz.

Kampanya ile güvenli bir şekilde dönüştürdüğünüz piller, Koruncuklarımıza süt olarak geri dönüyor.

Kampanyamız hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.




AB Projesi - İletişim Kampanyası Başladı




‘Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz Projesi’nin İletişim Kampanyası başladı.

Bu proje devlet korumasındaki çocukların biyolojik ailelerine dönüş sürecinde, çocukların yüksek menfaati ilkesi gözetilerek, saha uzmanlarının ve tüm ilgili paydaşların deneyimleri dikkate alınarak hazırlandı.

‘Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz Projesi’nin iletişim kampanyasını Koruncuk Vakfı sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.




Koruncuk Vakfı Genel Kurul Toplantımızı Gerçekleştirdik




Koruncuk Vakfı olarak, Olağan Mütevelliler Genel Kurul Toplantısı'nı 23 Şubat 2022 tarihinde Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray’ın Başkanlığında gerçekleştirdik.




Koruncuklarımız Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında Galatasaray’ın misafiri oldu




Koruncuklarımız 27 Şubat 2022 tarihinde oynanan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını Galatasaray Kulübü’nün özel misafiri olarak izlediler.  

Koruncuklarımızı ağırlayan Galatasaraylı Yönetici Ve İş İnsanları Derneği’ne teşekkür ederiz.
AB Projesi- İletişim Kampanyası Başladı