Yazılar

Yılbaşı Sepetiniz Koruncuklar İçin İyilikle Dolsun!

Bu yılbaşı sepetiniz iyilikle dolsun, bağışınız Koruncukların temel ihtiyaçlarına destek olsun…

detay

Koruncuk Vakfı’ndan Anıtkabir’e ziyaret!

Koruncuk Vakfı Ailesi, Bolluca ve Urla’daki Koruncuköylerde Desteklenen Koruncuklar ile Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı!

detay

Ekim Ayı Bülteni 2022

Ekim Ayı Bülteni 2022

detay

Eylül Ayı Bülteni 2022

Faaliyet Raporumuz Yayınlandı!, Eker I Run’da Adımlar Koruncuklar İçin!, Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Başladı!, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda Kampanyalar Sona Erdi, Yepyeni Ürünler İyilik Dükkanında!

detay

Çağdaş sanat duayenlerinin eserlerinden oluşan #HayalimOkul Sergisi gerçekleşti!

#HayalimOkul Sergisi FMV Galeri Işık’ta

detay

Koruncuk Vakfı Tarafından, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde Gerçekleştirilen #HayalimOkul Kampanyasına, Büyük Destek!

Kız Çocuklarının Gerçeği, “HAYALLERİ” Olsun!

detay

Ağustos Ayı Bülteni 2022

Koruncuklarımızın Okula Dönüş İhtiyaçları SENİNLE “Eksiksiz” Olacak! , Ultra Maraton Yüzücüsü Bengisu Avcı, İYTE İş Birliği İle İYTE’li Kız Öğrencilere Yurt İmkânı!, Biltes Eğitim Kurumları, Eker I Run Maratonu, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

detay

İYTE Vakfı Koruncuk Özel Kız Öğrenci Yurdu Kısa Sürede Hizmete Girecek

İYTE Vakfı ve Koruncuk Vakfı – İş Birliği

detay

Temmuz Ayı Bülteni 2022

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda Koruncuk Vakfı için kulaç atarak “Koruncuklarımızın üniversite hayallerine” destek olabilirsiniz....

detay

Haziran Ayı Bülteni 2022

Koruncuk Vakfı, temel ihtiyaçları ve eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarını Koruncukköyler’de ortaokuldan üniversiteye kadar bakım ve eğitim desteği veriyor, meslek sahibi bireyler olarak toplumda yer almaları için güçlendiriyor.

detay