Yazılar

Aralık Ayı Bülteni 2021

Koruncuk Vakfı ve Yemek Sepeti İş Birliği Koruncuk Vakfı yararına Paylaşma Günü’ne özel başlatılan kampanya kapsamında, Yemeksepeti Banabi uygulaması ile Paylaşma Günü kategorisinden verilen her ürün siparişi, iki katı olarak Koruncuk Vakfı’na bağışlandı.

detay

Kasım Ayı Bülteni 2021

AB Projesi – Odak Grup Toplantısı Çıktıları Sivil Toplum Destek Programı III kapsamında yürüttüğümüz “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” projemizde ilk uzman eğitimimizi gerçekleştirdik...

detay

Kız Çocuklarının Eğitimi İçin "Bir Gün Değil Her Gün" sergisi haberi Habertürk TV'de yer aldı.

Kız çocuklarının eğitime erişimleri için Feyziye Mektepleri Vakfı, Galeri Işık ve Artelen Sanat’ın destekleri ile Koruncuk Vakfı yararına gerçekleştirilen sergimizin haberi Burası Haftasonu programında yer aldı.

detay

Gazete Kupürleri

Gazete Kupürleri

detay

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü NTV Mesut Yar İle Bugün programı

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında #KızÇocuklarınınEğitimiİçin #BirGünDeğilHerGün sloganıyla kampanyamıza destek veren Mesut Yar İle Bugün programına teşekkür ederiz.

detay

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında #KızÇocuklarınınEğitimiİçin #BirGünDeğilHerGün sloganıyla Kampanyamıza destek veren 2'inci sayfa programını teşekkür ederiz.

detay

Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz

Birleşmiş Milletlerin Çocuk Hakları Sözleşmesi, her çocuğun bir aileye sahip olma ve ailesi ile yaşama hakkı olduğunu belirtiyor. Günümüzde daha çok ülke, çocuk bakım yaklaşımında aile odaklı modelleri benimserken...

detay

Çocukla birlikte aileyi de güçlendiriyoruz - Basında Biz

Koruncuk Vakfı olarak çocuklarımızın sevgi ve güven içinde büyüyen, bilime inanan, sanatın değerini bilen, sosyo-kültürel açıdan olumlu ilerlemeler kaydetmiş, üreten, haklarının bilincinde, sorumluluk sahibi ve mutlu bireyler olmaları için çalışıyoruz.

detay

Koruncukköy’lerin kapasitesi artırılıyor - Basında Biz

Koruncuk Vakfı, daha çok çocuğa ulaşabilmek için büyüme projesi başlattı. Vakfın Adalet Bakanlığı ile yaptığı protokol uyarınca da Türkiye’nin farklı yerlerindeki hükümlü ya da tutuklu 40 öğrenciye, aylık eğitim harçlığı veriliyor.

detay

Aileye Dönüş Psikososyal Destek Modelleme Projesi

“Aileye Dönüş Psikososyal Destek Modelleme Projesi”, Koruncuk Vakfı’nın Belçikalı L’accueil ortaklığı ve AB desteği ile Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığının koordinasyonunda, Sivil Toplum Diyaloğu Programı’nın Beşinci Hibe Dönemi kapsamında yürütülüyor.

detay